Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@22:34:50 GMT

برای دریافت قبوض کاغذی گاز چکار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۸۰۰۶

برای دریافت قبوض کاغذی گاز چکار کنیم؟

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران گفت: جلوگیری از ترددهای غیرضروری، جلوگیری از قطع درختان و مسائل زیستی محیطی بخشی از اهداف طرج حذف قبوض گاز است.

به گزارش مشرق، غلام رضا مشایخی معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به حذف قبوض کاغذی گاز اظهار کرد: از ابتدای آذر ماه طرح حذف قبوض کاغذی گاز به صورت آزمایشی آغاز شد و در این مرحله برای مشترکین که شماره تلفن خود را به همراه شناسه اشتراک در سامانه ثبت کردند همزمان با ارسال پیامک قبض کاغذی نیز ارسال می‌شود که ضمن بررسی اطلاعات در صورت وجود مغایرت به مرکز استان اطلاع دهند تا در زمان اجرا کامل این طرح، مشکلی برای مشترکان به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید نحوه ثبت‌نام برای حذف قبوض کاغذی گاز

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد:از ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار مشترک گاز تاکنون حدود ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک اطلاعات خود را در سامانه اعلام کردند و با توجه به سیکل قرائت و توضیحی ارائه شد این پیامک همزمان با ارسال قبض کاغذی ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه برای تسهیل در ارسال شماره مشترکان در اجرای این طرح روش‌های متنوعی در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: مشترکان می‌تواند با استفاده از تلفن همراه با گرفتن شماره یک ستاره، شماره اشتراک گاز در سامانه اطلاعات خود را ثبت کنند و پیامک ثبت آن نیز ارسال می‌شود.

مشایخی ادامه داد:مشترکان می‌تواند با مراجعه با سایت شرکت ملی گاز ایران به آدرس http://nigc.ir شماره تلفن خود را ثبت کنند بدین صورت که در صفحه اول این سایت طرح حذف قبوض کاغذی با کادر سبز رنگ در دسترس است و پس ازورود به این قسمت می‌تواند شماره تلفن و شماره شناسه قبض را وارد کنند.

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد:مراجعه مستقیم به پرتال پرداخت قبض گاز نیز روش دیگر برای دریافت قبض و پرداخت آن است.

وی با اشاره به سامانه هوشمند گاز بیان کرد: مشترکان می‌توانند به ۱۰۰۰۱۹۴ از سراسر کشور پیامک شماره تلفن و شناسه قبض را ارسال کنند البته واحدهای استانی به غیر این بستر خودشون هر کدام یک شماره استانی دارند که می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.

مشایخی بیان کرد: سیکل قرائت کنتور ۴۵ روزه است و به همین دلیل همزمان با ارسال پیامک به مشترکان در تمام ۳۱ شرکت استانی مانند روال گذشته قبض گازی به مشترکان تحویل داده شود و مزایای این طرح مطابقت دادن قبض گاز به پیامک و اطلاع واحد گاز استان برای بر طرف کردن آن است.

وی با اشاره به اهداف این طرح تصریح کرد: اهداف این طرح مبنی بر جلوگیری از ترددهای غیرضروری، جلوگیری از قطع درختان و مسائل زیستی محیطی بخشی از این طرح است، اما ارائه خدمات بهینه برای قبض گاز در دستور کار است.

مشایخی بیان کرد: در شرکت‌های گاز استانی و ملی، سامانه جدید با شماره ۱۵۹۴ در حال تعریف است که می‌تواند مانند سایر سامانه‌ها برای پرداخت قبوض در خدمت مردم باشد.

به گفته وی؛ طرح ارسال مبلغ گاز به صورت پیامکی مربوط به تمام واحدهای صنعتی، تجاری و دولتی در سراسر کشور است.

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: با یک شماره تلفن می‌توان قبض چند اشتراک گاز را دریافت کرد و برای مجتمع‌های مسکنی نیز همین مورد صدق می‌کند و اعضای یک ساختمان می‌توانند قبض گاز را به صورت جداگانه مشاهده کنند.

مشایخی در پایان گفت: با توجه به کاهش دما طی روزهای گذشته، از همه مشترکان گاز درخواست داریم پیش از استفاده از وسایل سرمایشی از صحت و سلامت وسایل گازسوز خود را بررسی کنند تا شاهخد اتفاقات ماگواری از قبیل مسمومیت با گاز و سایر اتفاقات ناگوار نباشیم.

گفتنی است؛ حذف قبوض کاغذی این بار نوبت به شرکت گاز رسید، طرحی که در ابتدا با حذف قبوض برق آغاز شد.

بنابر آمارهای موجود  ۳۵ میلیون کنتور برق، حدوداً همین تعداد کنتور آب و ۲۴ میلیون کنتور گاز وجود دارد و برآوردها نشان می‌دهد یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان برای قبوض خدماتی هزینه می‌شود. به گفته آذری جهرمی ظرفیت کامل دولت الکترونیکی فراهم است که تمام این قبوض را به صورت الکترونیکی صادر کند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین اخبار اقتصادی قبض گاز سهمیه سوخت کارت سوخت شرکت ملی گاز ایران سامانه هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403

آخرین افزایش قبوض تلفن و برق و گاز چه زمانی بوده است؟

اگر در مورد تعرفه قبوض تلفن، آب، برق و گاز طی سال‌های گذشته تحقیق کنید، خواهید دید زمانی که در سال 1401، قبض برق به‌ازای هر کیلو وات، از 3075 ریال به 4425 ریال افزایش یافت، تا پایان 1402، هیچ تغییراتی در تعرفه این خدمات اعمال نشد.

از این‌رو تمام مردم ایران می‌دانستند که امسال، به‌احتمال زیاد شاهد تغییراتی در تعرفه‌ها خواهند بود. اما مسئله این‌جاست که چه چیز موجب تعجب مردم شده؟ آیا قیمت قبض تلفن ثابت سر به فلک کشیده یا موضوع چیز دیگری است؟

تعرفه خدمات تلفن چطور محاسبه می‌شود؟

برای این‌‌که بتوانید تعرفه‌های جدیدی که جهت پرداخت قبض تلفن ثابت تعریف شده را درک کنید، تصمیم گرفته‌ایم تا نحوه محاسبه عوامل هزینه در قبوض تلفن ثابت و همراه را برای شما آشکار کنیم. دقت داشته باشید که تمام این قیمت‌ها، توسط مخابرات و یک‌سری فرمول خاص حساب‌کتاب می‌شوند.

برای مثال، برای محاسبه مکالمه شهری، از ساعت 8 صبح تا 13 مبلغ 96/19 ریال را درنظر گرفته‌اند. این در حالی ‌است که از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، این مبلغ به 86/13 ریال تغییر می‌کند.

باید افزود که مکالمه‌های بین شهری تلفن ثابت نیز، طبق مسافت محاسبه می‌شود. برای نمونه، تا 100 کیلومتر در ساعات روز، مبلغ 134 ریال را لحاظ کرده‌اند و همان‌طور که قابل پیش‌بینی است، این رقم در شب کاهش پیدا می‌کند.

آیا در سال ۱۴۰۳ تعرفه تلفن ثابت بالا می‌رود؟

سوالی که قبل ‌از تحویل سال 1403 پرسیده می‌شد، این بود که آیا در سال جدید قرار است پرداخت قبض تلفن ثابت، با ارقام بالاتری تسویه شود؟ اتفاقی که افتاد این بود که اساس‌نامه افزایش قیمت قبض تلفن ثابت، به امضای وزیر صمت رسید.

این یعنی، از امسال، افراد ساکن استان تهران باید مبلغ 20 هزار تومان اضافه‌تر را برای قبوض تلفن ثابت خود پرداخت کنند. البته این نکته را درنظر داشته باشید که قانون جدید، برای شرایط مختلف، تعرفه‌های گوناگونی را ثبت کرده که در ادامه آن‌ها را لیست کرده‌ایم:

افزایش تعرفه در استان تهران، بابت 4444 دقیقه مکالمه، هزینه‌ای معادل 20000 تومان دارد.

افزایش تعرفه برای سایر مراکز استان‌ها به‌ازای حداقل 3333 دقیقه مکالمه 15000 تومان است.

افزایش تعرفه برای سایر شهرها به‌ازای 2666 دقیقه مکالمه معادل 10000 تومان تصویب شده است.

روش‌های پرداخت قبض تلفن ثابت به صورت آنلاین

حال که متوجه شده‌اید قانون افزایش قیمت خطوط تلفن ثابت تصویب شده و از امسال اجرا می‌شود، به‌احتمال زیاد در فکر پیدا کردن روش‌های آنلاین و ساده جهت پرداخت قبض تلفن ثابت هستید. برای این منظور، ما چند راه‌کار کاربردی را برایتان آماده کرده‌ایم:

از اپلیکیشن مخابرات استفاده کنید.

نصب سوپر اپلیکیشن تاپ گزینه مناسبی است.

در ادامه هریک از این موارد را توضیح می‌دهیم.

پرداخت قبض تلفن ثابت با اپلیکیشن مخابرات

اپلیکیشن مخابرات احتمالا اولین راه‌کاری است که به فکر آن خواهید افتاد. چرا که این پلتفرم مخصوص رسیدگی به امور مشتری‌ها طراحی شده و شرایط استفاده از آن، در اختیار همه قرار دارد. برای بهره‌مندی از امکانات این نرم‌افزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن مخابرات را از بازار یا بسترهای امن دانلود کنید؛

شماره موبایل خود را ثبت کرده و کد ارسال‌شده را وارد اپلیکیشن کنید؛

از پیشخوان، گزینه استعلام و پرداخت قبض را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید؛

برای دیدن مبلغ قبض پایان‌دوره یا میان‌دوره، شماره تلفن ثابت خود را ثبت کنید؛

روی پرداخت بزنید و درگاه بانکی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

بعد از پرداخت، تمام جزئیات و مراحلی که طی کردید، به شما نمایش داده خواهد شد.

برای پرداخت قبض تلفن ثابت، سوپر اپلیکیشن تاپ را نصب کنید!

اگر بخواهیم یک شیوه کاربردی‌تر، نسبت به نصب اپلیکیشن مخابرات معرفی کنیم، باید به صحبت درباره تاپ بپردازیم. دقت کنید که در دنیای امروز، فضای تلفن‌های هوشمند برای نصب پلتفرم‌های مختلف محدود است و گاهی کل سیستم، به‌خاطر کمبود فضا دچار اختلال می‌شود.

به همین دلیل، افراد زیادی هستند که در برابر نصب اپلیکیشن مخابرات، آن هم صرفا برای پرداخت قبض خط ثابت خود، مقاومت می‌کنند و ترجیح می‌دهند تا راه‌کارهای دیگر که دارای معایب خاص خود هستند را پیش بگیرند.

حال اگر شما هم در دسته این افراد قرار دارید، اگر بگوییم که با سوپر اپلیکیشن تاپ، در کنار پرداخت قبض تلفن ثابت، می‌توانید از 100 سرویس کاربردی دیگر نیز بهره‌مند شوید، پاسخ‌تان چیست؟ احتمالا چشم‌بسته این پیشنهاد را رد نمی‌کنید و تصمیم به شناخت خدمات کاربردی این پلتفرم خواهید گرفت!

تاپ سوپر اپلیکیشنی است که خدمات خود را در زمینه‌های خودرو، فین‌تک و پرداخت، مسافرت و گردش، پرداخت انواع قبوض و احراز هویت سجام و مواردی از این قبیل در اختیار همه کاربران قرار می‌دهد. بنابراین، پرداخت قبوض تلفن ثابت، تنها یکی از 100 خدمت کاربردی این پلتفرم است. در ادامه نحوه استفاده از سوپر اپلیکیشن تاپ را توضیح می‌دهیم.

چگونه با تاپ، قبض تلفن ثابت را پرداخت کنیم؟

تاپ در کنار تمام مزیت‌هایی که گفتیم، شرایط فعال کردن پرداخت خودکار برای پرداخت تمامی قبوض را داراست. همچنین امکان پرداخت سایر قبض‌های آب، برق و گاز را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. خبر خوب دیگر این است که اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید این سوپراپلیکیشن را نصب کنید، می‌توانید با مراجعه به سایت تاپ و درج اطلاعاتی مثل شماره قبض، شناسه پرداخت و شماره تلفن همراه برای پرداخت قبض‌های خود اقدام کنید.

تسویه قبوض در ساده‌ترین شیوه

از زمانی که تعرفه تلفن ثابت تغییر کرد، موضوع نحوه پرداخت قبض تلفن ثابت مطرح شد و با توجه به این‌‌که سبک زندگی‌های امروز، نیاز به صرفه‌جویی زمان و انرژی دارد، اکثر افراد به‌دنبال راه‌کارهای آنلاین، امن و سریع می‌گردند که در این بین، سوپر اپلیکیشن تاپ پلتفرمی است که تحت نظارت بانک مرکزی کشور فعالیت می‌کند و امکان تسویه انواع قبوض را در ساده‌ترین شیوه در اختیار شما قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • محمد مهاجری به مهدی نصیری: آخر شما را با شاهزاده چکار؟ /یک موی گندیده تاجزاده به همه هیکل شاهزاده کثیف شرف دارد /از این راه برگردید
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس