Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران گفت: جلوگیری از تردد‌های غیرضروری، جلوگیری از قطع درختان و مسائل زیستی محیطی بخشی از اهداف طرج حذف قبوض گاز است. تاریخ انتشار: 06:30 - 08 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۷۰۱ غلام رضا مشایخی معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران در گفت و گو با خبرگزاری میزان؛ با اشاره به حذف قبوض کاغذی گاز اظهار کرد: از ابتدای آذر ماه طرح حذف قبوض کاغذی گاز به صورت آزمایشی آغاز شد و در این مرحله برای مشترکین که شماره تلفن خود را به همراه شناسه اشتراک در سامانه ثبت کردند همزمان با ارسال پیامک قبض کاغذی نیز ارسال می‌شود که ضمن بررسی اطلاعات در صورت وجود مغایرت به مرکز استان اطلاع دهند تا در زمان اجرا کامل این طرح، مشکلی برای مشترکان به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد:از ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار مشترک گاز تاکنون حدود ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک اطلاعات خود را در سامانه اعلام کردند و با توجه به سیکل قرائت و توضیحی ارائه شد این پیامک همزمان با ارسال قبض کاغذی ارسال می‌شود.
وی با بیان اینکه برای تسهیل در ارسال شماره مشترکان در اجرای این طرح روش‌های متنوعی در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: مشترکان می‌تواند با استفاده از تلفن همراه با گرفتن شماره یک ستاره، شماره اشتراک گاز در سامانه اطلاعات خود را ثبت کنند و پیامک ثبت آن نیز ارسال می‌شود.
مشایخی ادامه داد:مشترکان می‌تواند با مراجعه با سایت شرکت ملی گاز ایران به آدرس http://nigc.ir شماره تلفن خود را ثبت کنند بدین صورت که در صفحه اول این سایت طرح حذف قبوض کاغذی با کادر سبز رنگ در دسترس است و پس ازورود به این قسمت می‌تواند شماره تلفن و شماره شناسه قبض را وارد کنند.
معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد:مراجعه مستقیم به پرتال پرداخت قبض گاز نیز روش دیگر برای دریافت قبض و پرداخت آن است.
وی با اشاره به سامانه هوشمند گاز بیان کرد: مشترکان می‌توانند به ۱۰۰۰۱۹۴ از سراسر کشور پیامک شماره تلفن و شناسه قبض را ارسال کنند البته واحد‌های استانی به غیر این بستر خودشون هر کدام یک شماره استانی دارند که می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.
مشایخی بیان کرد: سیکل قرائت کنتور ۴۵ روزه است و به همین دلیل همزمان با ارسال پیامک به مشترکان در تمام ۳۱ شرکت استانی مانند روال گذشته قبض گازی به مشترکان تحویل داده شود و مزایای این طرح مطابقت دادن قبض گاز به پیامک و اطلاع واحد گاز استان برای بر طرف کردن آن است.
وی با اشاره به اهداف این طرح تصریح کرد: اهداف این طرح مبنی بر جلوگیری از تردد‌های غیرضروری، جلوگیری از قطع درختان و مسائل زیستی محیطی بخشی از این طرح است، اما ارائه خدمات بهینه برای قبض گاز در دستور کار است.
مشایخی بیان کرد: در شرکت‌های گاز استانی و ملی، سامانه جدید با شماره ۱۵۹۴ در حال تعریف است که می‌تواند مانند سایر سامانه‌ها برای پرداخت قبوض در خدمت مردم باشد.
به گفته وی؛ طرح ارسال مبلغ گاز به صورت پیامکی مربوط به تمام واحد‌های صنعتی، تجاری و دولتی در سراسر کشور است.
معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: با یک شماره تلفن می‌توان قبض چند اشتراک گاز را دریافت کرد و برای مجتمع‌های مسکنی نیز همین مورد صدق می‌کند و اعضای یک ساختمان می‌توانند قبض گاز را به صورت جداگانه مشاهده کنند.
مشایخی در پایان گفت: با توجه به کاهش دما طی روز‌های گذشته، از همه مشترکان گاز درخواست داریم پیش از استفاده از وسایل سرمایشی از صحت و سلامت وسایل گازسوز خود را بررسی کنند تا شاهخد اتفاقات ماگواری از قبیل مسمومیت با گاز و سایر اتفاقات ناگوار نباشیم.   گفتنی است؛حذف قبوض کاغذی این بار نوبت به شرکت گاز رسید، طرحی که در ابتدا با حذف قبوض برق آغاز شد.   بنابر آمارهای موجود  ۳۵ میلیون کنتور برق، حدوداً همین تعداد کنتور آب و ۲۴ میلیون کنتور گاز وجود دارد و برآوردها نشان می‌دهد یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان برای قبوض خدماتی هزینه می‌شود. به گفته آذری جهرمی ظرفیت کامل دولت الکترونیکی فراهم است که تمام این قبوض را به صورت الکترونیکی صادر کند.   بیشتر بخوانید: حذف قبوض کاغذی گاز از اوایل آذرماه انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قبوض کاغذی اخبار اقتصادی قبض گاز سهمیه سوخت کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۷۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند

هیأت نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد:

در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند پ ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

هیات نظارت بر مطبوعات در این خبر اعلام کرده است که متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست، باید به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند