Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مدارس حق ندارند، برای قبض آب، برق و گاز پولی از والدین دریافت کنند، اگر این کار را کنند، قطعا با آنها برخورد خواهد شد.

به گزارش ایلنا، عباسعلی باقری (مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران) در خصوص دریافت کمک‌های مالی مدارس از سوی والدین دانش آموزان گفت: کمک مردمی به مدرسه نه تنها ممنوع نیست، بلکه یکی از کارهایی خوبی است که والدین و خانواده‌ها می‌توانند برای کمک به تعلیم و تربیت فرزندانشان انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کمک به مدرسه جزو بهترین کارهای دنیا است، یعنی بهترین کاری که پدران و مادران می‌توانند انجام دهند این است که برای تعلیم و تربیت فرزندانشان هزینه کنند.

باقری در واکنش به اینکه برخی از کمک‌های مالی والدین به مدرسه اجباری دریافت می‌شود و این کار چه لزومی دارد؟ گفت: در این خصوص ما با شما موافقیم، اما فکر کنید یک مدرسه با توان مالی و امکاناتی که ما به آن می‌دهیم شاید بتواند خدمات محدودی را ارائه دهد، اما زمانی که اولیا به مدرسه کمک کنند این خدمات تا حد قابل توجهی افزایش می‌یابد و این از نظر ما هیچ اشکالی ندارد.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: اگر همکاران من، مدیران و مسئولان مدارس بخواهند، حرفه‌ای و صحیح عمل کنند باید بگویند دقیقا برای چه چیزی و چه کاری از اولیا کمک مالی می‌خواهند و اگر منطقی باشد، مطمئنا اولیا از همه خرج‌های دیگری که در زندگی‌شان انجام می‌دهند، برای تربیت بچه‌هایشان می‌زنند.

وی با بیان اینکه اجباردر این زمینه اشکال دارد، گفت: اگر گزارشی از اجبار برای اخذ کمک مالی از اولیا به ما برسد، با آن برخورد خواهیم کرد. البته در این میان رسانه‌ها و بعضا صدا و سیما کمک‌ به مدرسه را مساوی با جرم قلمداد می‌کنند، در حالی که اینطور نیست، کمکی که داوطلبانه باشد و نفع آن به بچه های خود افراد برسد بهترین کار است.

باقری مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در پایان اظهار داشت: مدارس همچنین حق ندارند برای قبض آب و برق و گاز پولی دریافت کنند، اگر این کار را کنند قطعا با آنها برخورد خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قبض گاز قبض برق قبض آب مدارس والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند

ایسنا/یزد مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد با اشاره به بهره برداری از ۳۰ مدرسه نیمه تمام استان تا مهر ماه امسال، گفت: مدارس نیمه تمام و فرسوده استان با کمک اعتبارات دولتی، ظرفیت‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در حال تکمیل است.

«محسن کاظمی» ضمن تبریک هفته معلم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آمارهای کشوری به طور متوسط ۲۰ درصد از مدارس کشور و استان یزد فرسوده هستند که نیاز به تخریب و بازسازی یا مقاوم سازی دارند که بر همین اساس ۳۰۰ مدرسه در استان فرسوده و نیازمند مرمت، مقاوم سازی یا نوسازی هستند.

وی سیاست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد در دوره کنونی را اجتناب از ایجاد طرح‌های جدید و اهتمام به تکمیل طرح‌های نیمه تمام این حوزه ذکر کرد و گفت: بر همین اساس نیز طی ۱.۵ سال گذشته تعداد ۳۰ مدرسه بهره برداری شده و تلاش داریم تا قبل از آغاز مهرماه سالجاری ۳۰ مدرسه دیگر را نیز آماده بهره‌برداری کنیم.

کاظمی تعداد مدارس نیمه تمام استان در حال حاضر را حدود ۱۰۰ باب مدرسه اعلام کرد و گفت: البته در برخی بافتهای جدید شهری نیز تعدادی مدرسه در حال ساخت داریم.

وی اعتبار تجهیز، تعمیر و ساخت فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی نوسازی مدارس استان در سال گذشته را ۴۰۰ میلیارد تومان بیان و اضافه کرد: یکی از اقدامات نوسازی مدارس در این رابطه استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن با همکاری فرمانداران شهرستان‌ها بوده که در این رابطه هم اکنون پنج شهرستان را در دستور کار داریم.

مدیر کل نوسازی استان اضافه کرد: در همین راستا تکمیل تعدادی از مدارس و ساخت تعداد دیگر مدرسه در شهرستان‌هایی مانند اشکذر، اردکان و ابرکوه توسط صنایع و معادن از محل مسئولیت‌های اجتماعی آنها در حال اجراست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • پرسپولیس قسط سوم یحیی را پرداخت نکرد
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود