Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دریافت عوارض گاز با نام هزینه خدمات مستمر جدیدترین اظهارات مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بود که مبلغی به آن افزوده نخواهد شد، این در حالی است که مشترکین از افزایش چند برابری عوارض شهرداری و گازرسانی در قبوض خود خبر داده اند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، دریافت یا عدم دریافت آبونمان گاز از مشترکین موضوعی است که با مطرح شدن آن در رسانه‌ها حساسیت افراد بر روی میزان عوارض حک شده در قبوض را افزایش داد و گوش ها را برای آخرین اخبار آن تیز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح حذف آبونمان از اواخر مرداد ماه سال جاری و با بخشنامه دیوان عدالت اداری غیر قانونی اعلام و بنا بر تشخیص این نهاد این عوارض قطع و مبالغ دریافتی از سوی شرکت ملی گاز باز پس خواهد شد که عملکرد شرکت ملی گاز در این چند ماه نشان از سرپیچی از بخشنامه دیوان عدالت اداری داشته است.

شرکت ملی گاز معتقد است صحبت از حذف آبونمان گاز مطرح نیست باید در نحوه و فرمول دریافت آبونمان را اصلاح ایجاد شود به‌طوری که شرایط دریافت آبونمان به پیش از آغاز قانون هدفمندی یارانه‌ها باز گردد.

حمیدرضا عراقی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز در خصوص برقراری دوباره هزینه آبونمان در قبوض گاز در جدیدترین اظهارات خود گفت: بر اساس قانون باید به مبلغ آبونمان در قبض‌های گاز افزوده می‌شد اما بنا بر تصمیم دولت و همچنین تصویب شورای اقتصاد این مبلغ در قبض‌ها ثابت باقی مانده که با عنوان هزینه خدمات مستمر از سوی مشترکان باید پرداخت شود.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که مطابق حکم دیوان عدالت اداری بلافاصله آبونمان از قبض‌های گاز حذف شده بود، تصریح کرد: تصمیم گیری نهایی درباره آبونمان بر عهده شورای اقتصاد است بنابراین دوباره در شورا مطرح و تصویب شد که بر اساس مصوبه این شورا، دریافت آبونمان با عنوان هزینه خدمات مستمر ادامه دارد.

به گفته عراقی تمام مشکلات قانونی که در زمینه دریافت آبونمان طی مدت اخیر پیش آمده بود، حل شده و این مبلغ بدون تغییر به صورت قانونی در قبوض پابرجا مانده، هرچند که قانوناً باید افزایش می‌یافت ولی تصمیم بر این شد که مبلغ افزایش نیابد.

مشاهدات مشترکین در جدیدترین قبض گاز ارسال شده برای آنها خبر حذف نشدن آّبونمان و دریافت آن به نام های دیگر را تایید می کند و حتی برخی افراد مدعی شدند عوارض شهرداری را 3 برابر و عوارض گازرسانی را 4.5 درصد افزایش یافته است.

تفاوت میان هزینه خدمات مستمر با عوارض شهرداری و عوارض گازرسانی موضوعی است که در این زمینه شرکت ملی گاز باید شفاف سازی کند که در نهایت کدام یک از این گزینه ها افزایش خواهد یافت، همچنین بنا بر صحبت‌های مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزایش قیمتی اعمال نشده که مشاهدین مشترکین موضوعی غیر از این مسئله را بیان می کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز